Εκπτώσεις -80%

Εκπτώσεις-80%

Σε 3 άτοκες δόσεις, και χωρίς πιστωτική.

Your cart

No products in the cart.

Your cart

No products in the cart.

Όροι Χρήσης
Όροι Χρήσης - Παράδοση παραγγελιών –Έξοδα αποστολής

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με τους παρακάτω τρόπους..
1. Παραλαβή από το κατάστημα μας. Από τις 10:00 έως 16:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
2. Αποστολή στόν χώρο σας εντός Αττικής. Ανάλογα την περιοχή και τον όγκο των προιόντων. Η ελάχιστη επιβάρυνση είναι 20 ευρώ.
3. Αποστολή εκτός Αθηνών με μεταφορική εταιρία.

Το κόστος των μεταφορικών εξόδων διαμορφώνεται ανάλογα την περιοχή και τον όγκο των προιόντων. Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή. Τα προιόντα πρέπει να είναι εξοφλημένα για να ταξιδέψουν με μεταφορική εταιρία.

Επιστροφή προϊόντων-Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων αν το προϊόν που υποστάλθηκε στον πελάτη δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που παραγγέλθηκε . Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, μόνο με την επιβάρυνση των μεταφορικών εξόδων και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων.

Αλλαγή δεν γίνετε σε προϊόντα που είναι ειδική παραγγελία κατά απαίτηση του πελάτη, π.χ. μαξιλάρια, πανιά, στρώματα, έπιπλα κ.λ.π. Δεν εμπίπτουν τα προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του. Είστε υπεύθυνοι πριν από κάθε σας αγορά να βλέπετε εάν το/τα προϊόν/προϊόντα που σκοπεύετε να αγοράσετε περιέχουν εγγύηση. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Dilani επιπλοποιία Α.Ε., για να σας υποδείξουμε τα στοιχεία επικοινωνίας με την αντιπροσωπεία του προϊόντος.

Η Dilani Α.Ε. δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους από τη στιγμή που τα προϊόντα της παραγγελίας δόθηκαν στον μεταφορέα προς παράδοση στο χρήστη. Εάν υπάρξει τέτοιο θέμα επικοινωνήστε μαζί μας για σας υποδείξουμε τα στοιχειά επικοινωνίας της μεταφορικής.
Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη αχρησιμοποίητα και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί επικοινωνία με το κατάστημά μας στο 2103451688 ή μέσω φόρμας επικοινωνίας του διαδικτυακού τόπου.

Δικαιοδοσία Δικαστηρίων

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του https://dilani.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση διαφορών που θα ανακύψουν από την εφαρμογή των ανωτέρω όρων είναι αποκλειστικά αυτά των Αθηνών.

Up
epipla-dilani
epipla-dilani

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18